We need you!

Wat mag je bij ons verwachten?

Goesting & Fun

Iedere dag streven we er naar om de zaken positief en ambitieus aan te pakken. We kennen geen problemen, enkel uitdagingen en houden van het motto "work hard, play hard". Het ganse team straalt goesting uit en is bereid om bruggen te verzetten. We hebben liefde en passie voor onze job en voor onze mensen. Daarnaast mag het plezant zijn. Lachen is nu éénmaal gezond. Vette tekst

Oprechte waardering

De medewerkers zijn de werkelijke kracht van ons bedrijf. Zij staan centraal en zorgen dagelijks voor een uitmuntende klantentevredenheid en een goede vibe. Een schouderklopje en een welgemeende dank-je-wel aan elk van hen is dan ook op zijn plaats. Waardering en respect is dan ook onontbeerlijk in de filosofie van Jobtoolz.

Teamspirit

Als team zijn we de Jobtoolz familie. Elke maand versterken we onze band tijdens onze traditionele teamactiviteit. Dat gaat van kickbox, tot squash en recent ontsnapten we zelfs uit een spectaculaire escape room. Wat we nog zoal samen doen? Vettige vrijdag, daar kijken we elke maand ook weer naar uit!

Wat denk je? Al goesting om ons team te vervolledigen? ;-)

Stagiair aan het woord

"The only way to do great work is to love what you do."

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Vervolledig jij onze Jobtoolz Wall of Fame?

 • Jochen Callens

  Co-founder

  Creatieve strategist. Go-getter. Salesbeest. Generalist. Flipcharttekenaar. Esseveeboy.

 • Dieter D'hondt

  Co-founder

  People Coach. Perfectionist. Wolf of Bitcoin street. Spring-in-'t-veld. Mr. Empathie. Toogfilosoof.

 • Jonathan Vercoutere

  Head of development

  Snowboarder. Papa. Babbelaar. Spicy food lover. Codeert met visie.

 • Peter Hanssens

  Full-Stack Developer

  Kersverse papa. Card & video games lover. Into darts. Goes all the way or doesn't go.

  Pieter Jan Pollie

  Full-stack developer

  Fervente gamer. Recreatieve padeller. Ziet de wereld in code.

 • Arne Vanaelst

  Digital Marketeer

  Creatieve teamplayer. Digital minded. Chocolate addict. Veni vidi amavi

Jobtoolz familieleden 6
Jongste familielid 21 jaar
Teamactiviteit Maandelijks
Vettige vrijdag Maandelijks
Healthy? Ja... op alle andere dagen ;-)
Cultuur Geestig, plezant

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz